Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huom! Harjoittelukysymykset ovat samankaltaisia, mutta eivät täysin samoja, kuin itse testeissä.
Käythän myös Valviran testiin valmistavan materiaalin läpi täältä.

Anniskelupassi

Testaa ja hio taitosi. Harjoittele ennen anniskelupassitestiin menoa!

Tee niin monta testiä kuin haluat, maksa vain:

Harjoittele.fi harjoitteluajan ostaminen

Haluatko tilata anniskelupassin harjoitteluaikaa ryhmälle tai myöhemmin käytettäväksi maksukoodina? Osta maksukoodeja Harjoittele.fi:in TÄSTÄ!

RYHMÄLISENSSIT

Tarjoa helppo ja kätevä tapa ryhmällesi, oppilaitoksen opiskelijoille tai työntekijöillesi harjoitella työelämän testeihin ja tilaa rajaton käyttöoikeus Harjoittele.fi-palveluun valitsemallesi työelämän kortille. Pyydä tarjous harjoitteluajan ryhmätilauksesta!

Tarjouspyyntö

Miksi harjoitella kanssamme?

  • Aikaan ja paikkaan sitoutumaton harjoittelusivusto

  • Toimii kätevästi myös kännyköissä ja tableteissa

  • Yli 1000 väittämän tietopankki

  • Reaaliaikainen palaute vastauksiin

  • Mahdollisuus harjoitella ainoastaan kategoriasta, joka vaati sinulta lisäharjoitusta

  • Hauska tapa harjoitella

Oletko valmis anniskelupassitestiin?

Anniskelupassit.fi järjestää anniskelupassitestejä yhteistyössä ravitsemisalan oppilaitosten kanssa useilla paikkakunnilla. Etsi sinulle sopiva testipaikka ja -aika ja ilmoittaudu!

Ilmoittaudu anniskelupassitestiin

Anniskelupassi

Anniskelupassin haltija hallitsee alkoholin anniskelua koskevat säännökset. Anniskelupassi tarvitaan työskenneltäessä vastaavana hoitajana esimerkiksi ravintoloissa ja baareissa. Anniskelupassitestin suorittaminen on toki hyödyllistä kenelle tahansa alalla työskentelevälle.

Vastaava hoitaja ja hänen sijaisensa ovat anniskeluluvan haltijan ohella velvollisia huolehtimaan siitä, että anniskelupaikassa noudatetaan alkoholilain säännöksiä.

Anniskelupassijärjestelmää hallinnoi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira. Suoritetuista anniskelupasseista ei pidetä rekisteriä.

Anniskelupassitesti

Anniskelupassitestejä järjestävät ravintola-alan oppilaitokset. Testit ovat oppilaitoskohtaisia, joten niiden sisältö, kuten kysymystyypit, kysymysten määrä ja testin läpäisyyn vaadittava pistemäärä, voivat vaihdella. Todistuksen anniskelua koskevien säännösten hallitsemisesta, anniskelupassin, saa läpäisemällä anniskelupassitestin. Anniskelupassitestiin osallistuvan on todistettava henkilöllisyytensä.

Etsi sinulle sopiva testiaika osoitteessa Anniskelupassit.fi.

Valmistaudu anniskelupassitestiin tutustumalla huolellisesti testin osa-alueisiin, lukemalla Valviran materiaalia ja harjoittelemalla testiin Harjoittele.fi-palvelussa.

Tietoa anniskelupassista